Palletverzending

Simpel, snel en betrouwbaar uw pallet verzenden binnen de EU door Walraven Logistics B.V.; dit tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Palletprijzen in zowel binnen- als buitenland variëren behoorlijk tot wel een verschil van enkele tientallen euro’s per pallet. Wij werken samen met gerenommeerde transporteurs waardoor de goederen effectief en efficiënt op de plaats van bestemming afgeleverd worden.

Deze transportbedrijven hebben hun operationele vakkundigheid en betrouwbaarheid door de jaren heen meer dan bewezen. Iedere transporteur heeft zijn eigen specialisme. Binnen Nederland en België transporteert Walraven Logistics B.V. met eigen auto’s.

U hoeft geen account aan te maken. Voor contact en/of snelle, vrijblijvende offerte vult u onderstaande gegevens in.

Passende Offerte

Fulfilment

De afhandeling van bestellingen en voorraadbeheer vormen een logistieke en administratieve uitdaging. Kwaliteit en goede automatisering zijn essentieel bij order-verwerking, opslag, pick & pack en retourafhandeling. Als fulfilment specialist en logistieke partner neemt Walraven Logistics. u deze zaken uit handen. U houdt intussen real-time inzicht en controle over het hele logistieke proces.

U wilt precies zoveel voorraadposities als nodig voor uw orders, maar ook een flexibele aanpak als de vraag groeit. Voorraad moet snel worden aangevuld en u wilt een minimale kans op fouten. Het Fulfilment proces bij Walraven Logistics B.V. is volledig geautomatiseerd via een warehouse management systeem, en dus zeer geschikt voor zowel veel kleine als grote orders. Tevens is ons pand rondom beveiligd met alarm en camera bewaking.

Hierbij de voordelen op een rij voor de Webshops:

  • Geautomatiseerd fulfilment
  • Voorraadbeheer
  • Pick & Pack
  • Verzendklaar maken
  • Retourenverwerking
  • Financiële afhandeling
  • Customer service